Τηλέμαχος Barbeque Club

Αν σας αρέσει το κρέας, αλλά επιθυμείτε πιο gourmet απολαύσεις, νομίζω ο "Τηλέμαχος, Barbeque Club" είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Φραγκοπούλου 22 & Μ. Μπότσαρη στην Κάτω Κηφισιά, parking θα βρείτε εύκολα στους γύρω δρόμους.

Ξεκινώντας σημειώνω ότι το εστιατόριο είναι ακριβό με budget που κυμαίνεται στα 40€/άτομο περίπου μαζί με το κρασί, αλλά επειδή το φαγητό και η ατμόσφαιρα είναι υπέροχα αξίζει να πάτε μια φορά.

Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, με βαριά διακόσμηση στο εσωτερικό: bordeaux χρώμα, δέρμα και κρύσταλλα δίνουν μια αίσθηση "πολυτέλειας". Το εξωτερικό αποτελείται από μια πολύ όμορφη και χαριτωμένη αυλή, τέλεια για ανοιξιάτικα βράδια.

Photo από zoomout.gr - εσωτερικός χώρος εστιατορίου
 Photo από athinorama.gr - εξωτερικός χώρος εστιατορίου

Το service είναι πολύ καλό, με ενημερωμένους σερβιτόρους που προτείνουν διάφορες γεύσεις χωρίς να σας πιέζουν, περιγράφουν τα συστατικά κάθε πιάτου αναλυτικά, είναι διακριτικοί και γνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο πιάτο.

Όσο για το φαγητό δεν υπάρχουν λόγια - αρκεί ξαναλέω να μην είστε χορτοφάγοι! Γεύσεις καθαρές και εξαιρετικό ψήσιμο είναι οι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω τα πιάτα. Σίγουρα βέβαια πρέπει να φτάσετε πεινασμένοι, γιατί σταβλίσια μπριζόλα, καβουρμάς, μπιφτέκι από κόκκορα, γίδα κτλ είναι πιάτα βαριά!! Α και να σημειώσω ότι αν υπολογίζετε τι συμφέρει οικονομικά, να αγοράσετε μπουκάλι κρασί ή ποτήρια, ενημερώνω για να μη ντρέπεστε ότι πολύ πρόθυμα αν δεν έχετε τελειώσει το μπουκάλι θα σας το δώσουν για το σπίτι, αρκεί να το ζητήσετε ευγενικά! Αν είστε τυχεροί μπορεί να σας κεράσουν κάποιο από τα γλυκά τους... το sorbet και η panna cotta είναι τέλεια.

Να περνάτε όμορφα .kiss

Category:

4 σχόλια:

Κερασία είπε...

Ax auta ta magazia me ti varia diakosmisi einai akrivws to styl mou!!!!
Ti krima pou eimai sti diaita....:(

mariza είπε...

Δίαιτα?? Τώρα, τώρα που είναι καιρός για παγωτά? Τουλάχιστον τώρα έχεις τα καλοκαιρινά φρούτα που είναι νόστιμα. Καλό κουράγιο... :(
Το μαγαζί είναι πολύ ωραίο, για πεινασμένα στομάχια και λόγω τιμής για ειδικές περιπτώσεις.
Φιλάκια!

Ioanna G είπε...

Εγώ γιατί δε βλέπω τις φωτογραφίες; Οκ, έκανα κλικ στα λινκς. Ωραίο φαίνεται!!

mariza είπε...

@Natalie
?? Δεν ξέρω. Ίσως κάποιο flash? jpeg είναι οι εικόνες. Ελπίζω οι υπόλοιποι να τις βλέπουν. Τουλάχιστον έχω link, οπότε όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα κλικάρετε σε αυτά.

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.