Loutraki

Το Λουτράκι είναι προορισμός κατάλληλος, όχι μόνο για Σαβ/κα μακριά από την πόλη, αλλά ακόμα και για μονοήμερες αποδράσεις. Σας παρουσιάζω μερικές προτάσεις ταξινομημένες - με ένα δικό μου τρόπο - ανάλογα τη διάθεσή σας.

1. Trendy: Level2, Waves, Cocoon, Ριγάνι.
Και τα 4 βρίσκονται κοντά στο καζίνο Λουτρακίου. Στα 2 πρώτα, Level2 και Waves μπορείτε να απολαύσετε την παραλία στις ξαπλώστρες, να πιείτε καφέ και ποτό το βράδυ. Στο Cocoon θα βγείτε απόγευμα να δείτε τη δύση ή το βράδυ για cocktails και στοΡιγάνι θα απολαύσετε ελληνικές νοστιμιές σε μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή.

2. Lounge: Ypanema, Πευκάκι
Το πρωί για μπάνιο στην πανέμορφη Λίμνη Ηραίου και το Ypanema Beach Bar. Για φαγητό, γλυκό (highlight η τριλογία μους σοκολάτας) ή ποτό επιλέξτε το Πευκάκι, ακριβώς μετά τους καταρράκτες Λουτρακίου. Λατρεύω να κάθομαι στα ακριανά του τραπεζάκια νωρίς το βραδάκι, μόλις έχει δύσει ο ήλιος.

3. Hippies: Παραλίες Σκαλωσιά και Σκάλωμα, Πίσσια
Για τους πιο εναλλακτικούς οι παραλίες Σκάλωμα και Σκαλωσιά διατηρούνται ακόμα παρθένες. Μετά το μπάνιο εξερευνείστε τα Πίσσια. Στο τέρμα του δρόμου, εκεί που ξεκινά το δάσος καθίστε στο ταβερνάκι και απολαύστε τη δροσιά του βουνού. Αν έχετε αγοράσει από το δρόμο φρούτα όπως καρπούζια και πεπόνια βάλτε τα κάτω από την πηγή που αναβρύζει από το βουνό. Όταν θα τα κόψετε θα είναι τόοσο τέλεια παγωμένα.

4. Classic: Βόλτα στο κέντρο, Θερινό cinema.
Περπατήστε στον παραλιακό δρόμο και καθίστε σε όποια καφετέρια ή εστιατόριο σας αρέσει. Το βράδυ, αν μείνετε, προτείνω θερινό cinema στην Ηλέκτρα, ή Καραγκιόζη αν έχετε παιδάκια (το θέατρο σκιών νομίζω λειτουργεί από αρχές Αυγούστου ως μέσα Σεπτεμβρίου).

Καλή διασκέδαση kiss.

Category:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exω παει 5-6 φορες Λουτρακι αλλα δεν εχω δει κ πολλα πραγματα,ολο στα ιδια...
Θα κρατησω σημειωσεις για την επομενη εκδρομουλα (Το bf με ζαλιζει να πηγαινουμε Λουτρακι :P)
Kisses!

mariza είπε...

@Artemi
Το λουτράκι για όσους μένουν Αθήνα είναι πολύ κοντά, οπότε βολεύει για εκδρομή. Αν ξέρεις πού να πας μπορείς να περάσεις πολύ ωραία. Το Πευκάκι και τα level2 & waves πιστεύω θα σου αρέσουν πολύ. Οι παραλίες επίσης που γράφω είναι καλές.
Φιλιά.

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!!
Επέστρεψα πίσω στην ρουτίνα της καθημερινότητας και θέλω πάλι να φύγω διακοπές! Και εσύ βρε φίλη δεν βοηθάς... όλο μας ξεσηκώνεις!!! χαχα
Φιλιά πολλά!!

mariza είπε...

@Σταχτοπούτα
Καλό φθινόπωρο και σε σένα Σταχτοπούτα μου!
Φιλάκια

Ioanna G είπε...

Δεν έχω πάει ποτέ, θα το σημειώσω για κανένα 2-3ήμερο!

mariza είπε...

@Natalie
Ωραία είναι γενικά αν ξέρεις πού να πας για κανένα 2ήμερο.

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.