My travel beauty bag


Αυτό το υπέροχο μοβ βαλιτσάκι είναι ό,τι πιο αγαπημένο έχω για τα ταξίδια:

  • είναι μικρό και μπορώ να το κρατάω στο χέρι, 
  • χωράει μέσα τα "πάντα" από καλλυντικά και 
  • γλιτώνει απίστευτο χώρο στη βαλίτσα, αφού πλέον χωρίς το παραφουσκωμένο νεσεσέρ μπορώ να κουβαλήσω με ευκολία περισσότερα ρούχα, πετσέτες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζομαι.
Έχει δύο θηκούλες μέσα και μία έξω που συνήθως χρησιμοποιώ ως mini φαρμακείο.


Την αγόρασα από τα Jumbo στην τιμή των 9€. Υπήρχε μάλιστα και μία μικρότερη σε φούξια χρώμα στην τιμή των 6€, εξίσου χαριτωμένη και βολική. 

Τα βαλιτσάκια αυτά να σημειώσω ότι αποδεικνύονται ιδανικά ως carry on bag στο αεροπλάνο και σε μονοήμερες εκδρομές που θέλουμε συνήθως να έχουμε μαζί κάτι για να αλλάξουμε.

Καλά να περνάτε kiss.




Category:

11 σχόλια:

Εvi είπε...

Ω, τι καλό! Και είναι όλα μαζεμένα σε ένα μέρος! Όχι σαν εμένα που καταλήγω να παίρνω μαζί μου 3 νεσεσεράκια στη βαλίτσα... Not practical, dear!

Ανώνυμος είπε...

Πανεμορφο κ εξαιρετικα πρακτικο!!
Θα πρεπει να περασω μια βολτα απο τα Jumbo μου φαινεται!
Πολλα φιλια Μαριζακι!

Unknown είπε...

Όντως είναι αρκετά πρακτικό ειδικά για ταξίδια στο αεροπλάνο...κάθε φορά που μπαίνω τρέμω μην πάθουν κάτι οι σκιές μου!!!

mariza είπε...

@cbsq5861
Σε καταλαβαίνω... μόνο σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα και κολώνια γεμίζει σχεδόν το 1. Με το βαλιτσάκι σώθηκα. Φαντάσου πόσο χώρο γλιτώνεις!

@Artemi
Αν το θες και δεν το βρεις στα κοντινά σου jumbo πες μου να κοιτάξω στα δικά μου. Πριν 1 μήνα το πήρα περίπου, αλλά το είχα δει από το χειμώνα. Φαντάζομαι θα το έχει ακόμα.

@Demi
Χαχα! Πράγματι σκιές και κάποια ρουζ είναι επικίνδυνο να σπάσουν. Να σημειώσω βέβαια για το αεροπλάνο κάτι που ξέχασα πριν. Από υγρά επιτρέπεται να κουβαλήσουμε μαζί σας στη θέση μόνο μέχρι 50mL.

Φιλάκια κορίτσια!

glittermeup είπε...

Demi afto pou les exeis apolita dikio , eixa spasi to mac blusher mou kai tin palette skion kai apo tote ematha to mathima mou ...
Pandos einai iperoxo to tsandaki kai ama to dw tha to parw :) xo

mariza είπε...

@glittermeup
Πωπω... όλες τις έχουμε πάθει κατά καιρούς. Ειδικά για την παλέτα θα είχα σκάσει.
Φιλάκια

Ioanna G είπε...

Έχω το ίδιο!! Μου το πήρε δώρο η κολλητή μου και με έχει βολέψει τρελά! Είναι και αρκετά σκληρό απέξω ώστε να αντέξει αν χτυπήσει κάπου, είναι και στο αγαπημένο μου χρώμα!

mariza είπε...

@Natalie
Αααααααα!! Τι ωραία! Κι εγώ το λατρεύω όπως κατάλαβες και το μοβ είναι και για μένα αγαπημένο χρώμα. Χιχι. Είναι πράγματι σκληρό και δεν παθαίνει τίποτα,σωστή παρατήρηση.
Φιλάααααακια

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Το έχω και εγώ!!! Στο ίδιο χρώμα μάλιστα!! Βασικά έχω μανία με τέτοια βαλιτζάκια και έχω πάρα πολλά!! Το συγκεκριμένο είναι πολύ βόλικό και πολύ καλή ποιότητα παρόλο που είναι και τόσο οικονομικό!! Επιπλέον μου αρέσει η εξωτερική τσεπούλα που έχει!! Βάζω εκει λαστιχάκια και τσιμπιδάκια- φουρκέτες για τα μαλλιά!!

mariza είπε...

@Σταχτοπούτα
Μα είναι υπέροχο και το χρωματάκι του με τρελαίνει. Pretty.

myStickland είπε...

ωραίο χρώμα και πολύ πρακτικό το τσαντάκι..θα το προτιμήσω για μίνι αποδράσεις..ευχαριστούμε και για τις συμβουλές που μας έδωσες!:-)

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.