September 2011 - fall destinations

Νιώθετε εγκλωβισμένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών. Πιστεύτετε ότι το "καλοκαίρι περνά απλά μία ίωση". Στην περίπτωσή αυτή υπάρχουν κάποιοι ιδανικοί προορισμοί για να ταξιδέψετε το Σεπτέμβριο, ώστε να επιστρέψετε ομαλά στους ρυθμούς σας.

  • Νησιά Αργοσαρωνικού. Μια καταπληκτική ιδέα είναι το Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα, που φέτος διεξάγεται 15-18/09: http://www.aeginafistikifest.gr/online/el.html.
  • Σαντορίνη. Αν και οι απόψεις για τις παραλίες του νησιού διίστανται, κανείς δεν αμφισβητεί το ειδυλλιακό σκηνικό της. Ο Σεπτέμβρης λοιπόν, κατά τον οποίο συνήθως δεν μας ξετρελαίνει η ιδέα της ελαφρώς πιο παγωμένης θάλασσας, είναι κατάλληλος μήνας για να επισκεφτείτε το νησί και σε τιμές φυσικά πολύ χαμηλότερες από τον Αύγουστο.
  • Εύβοια. Μετακινείστε με αυτοκίνητο γλιτώνοντας τα ναύλα.
  • Πήλιο. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα.
  • Λουτράκι. Αν μένετε Αθήνα χρειάζεστε μόνο 1 ώρα με το αυτοκίνητο.
  • Μονεμβασιά. Δείτε εδώ: http://timefortrips.blogspot.com/2011/04/blog-post.html.
  • Λίμνη Πλαστήρα. Είναι υπέροχη τέτοια εποχή. Ποδήλατο γύρω από τη λίμνη, τι καλύτερο?

Φυσικά υπάρχουν και πολλοί ακόμα προορισμοί ανάλογως και το μόνιμο τόπο διαμονής σας, τις ημέρες άδειας που διαθέτετε και φυσικά το κυριότερο... "λεφτά υπάρχουν" - lol??

Καλά να περνάτε και καλό μήνα kiss.

Category:

11 σχόλια:

Εvi είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες! Πάνω που σκεφτόμουν για ένα καλό προορισμό με το bf, με έβαλες σε σκέψη για λίμνη Πλαστήρα και Μονεμβασιά...

Stella Katz είπε...

Αχ Μαριζάκι τι μας κάνεις....Εδώ προσπαθούμε να συμβιβαστούμε λίγο στην Αθήνα και ακούμε "καλό χειμώνα" ενώ καλά καλά δεν μπήκε σεπτέμβρης... Έτσι λέγε για εκδρομούλες να μας ανεβάσεις λίγο... Σαντορίνη πήγα φέτος τον Αύγουστο και την γύρισα από άκρη σ' άκρη... Υπάρχουν παραλίες ΥΠΕΡΟΧΕΣ που θέλουν ψάξιμο γιατί όλοι πάνε μόνο στις γνωστές. Αν πας, να επισκεφτείς και αυτές: την Αβής, τον Μονόλιθο, τον Κάθαρο, τον Παράδεισο και τον Κουλούμπο (πέρα από τις γνωστές). Φιλάκια πολλά!!!

Claire D. T είπε...

Ti omorfo post!! :) Tha to thela toso polu na figw kapou giati etsi opws einai ta pragmata sta panepistimia den me vlepw na grafw twra konta!! Sto pilio exw paei kai einai panemorfa kai epeidi to bf spoudazei volo me vlepw na pigainw kai fetos!! Mia akoma wraia epilogi einai kai ta Giannena..

Kisses
Claire

mariza είπε...

@cbsq5861
Και τα δύο μέρη είναι υπέεροχα. Δεν έχω κάνει Post για λίμνη Πλαστήρα, αλλά έχω πάει και μπορώ να πω είναι πανέμορφη.

mariza είπε...

@Claire
Σε καταλαβαίνω για το θέμα με τα πανεπιστήμια... Γιάννενα επίσης ωραία ιδέα. Υπάρχουν πολλά μέρη σε όλη την Ελλάδα που αξίζει να δει κανείς. Δυστυχώς κάποια που είναι αρκετά μακρινά από το μόνιμο τόπο διαμονής δύσκολα τα επισκέπτεται κάποιος. Θέλω πολύ να ταξιδέψω πιο βόρεια στην Ελλάδα, αλλά χρειάζονται πολλές μέρες άδειας...

mariza είπε...

@S.Katz
Πράγματι, το καλό χειμώνα από τώρα ακούγεται δραματικό! Το καλοκαίρι πρακτικά τελειώνει 21/09. Ευχαριστώ για τις συμβουλές για Σαντορίνη. Θέλω πολύ να πάω. Έχω ακούσει διάφορα για τις παραλίες της. Θα κρατήσω αυτές που γράφεις για την επίσκεψή μου!
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Tελειοι ολοι οι προορισμοι! Μακαρι να μπορουσα εστω κ σε εναν να παω,αλλα χλωμο το βλεπω,λογω εξεταστικης..

Unknown είπε...

Πολύ μου άρεσε το post και ειδικά η επισήμανση ότι το καλοκαίρι τελειώνει στις 21/09. Μέχρι το Πήλιο μπορώ να φτάσω αλλά λόγω δουλειάς θα προτιμήσω τη Χαλκιδική. Για την λίμνη Πλαστήρα με έχει πρήξει ο καλός τους την τελευταία φορά του έκανα το χατήρι και πήγαμε Λιτόχωρο και Όλυμπο....είναι πανέμορφα αυτή την εποχή!

mariza είπε...

@Artemi
Καλή επιτυχία με την εξεταστική! :D

mariza είπε...

@Demi
Ωραία στη Χαλκιδική. Δυστυχώς έχω πάει μόνο 1 φορά, λόγω αποστάσεων. Πάντως γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα έχει απίστευτα μέρη να πας. Μακάρι να είχα κι άλλη άδεια και να ήτανε πιο φτηνή η βενζίνη και θα είχα πολλά περισσότερα να γράψω!
Φιλιά.

Ioanna G είπε...

Με τέτοια ποστ το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ!! :D

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.