Meson el Mirador - Christmas 2011

Οι διακοπές των Χριστουγέννων φέτος ήταν υπέροχες, παρότι δεν έφυγα για κάποιο ταξίδι. Η Αθήνα έχει πολλές επιλογές και μια από αυτές είχα αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση: http://timefortrips.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html.

Meson el Mirador λοιπόν στο κέντρο της πόλης με απίστετη θέα στην Ακρόπολη.
http://www.el-mirador.gr/greek_version/El_Mirador_Home_GR.htm
Το φαγητό όπως κάθε φορά εξαιρετικό με πραγματική homemade sangria, πεντανόστιμα σαμπινιόν αλ αχίγιο, φλαούτας - απομεινάρια των οποίων φαίνονται στη φωτό που ακολουθεί - και μόλε κον πόγιο με αυθεντική μεξικάνικη συνταγή.

Αν σας αρέσουν οι μεξικάνικες γεύσεις σίγουρα θα λατρέψετε το μαγαζί, όχι μόνο για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, αλλά και για τον ατμοσφαιρικό του χώρο. Οι φωτογραφίες δυστυχώς είναι τραβηγμένες από κινητό παλαιότερης γενιάς και βράδυ, οπότε δε φαίνεται η φωτισμένη Ακρόπολη στο βάθος.
Meson el Mirador λοιπόν... το προτείνω ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για μαγαζί κατηγορίας 25~30€/άτομο, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε μια φορά οπωσδήποτε. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να το κρατήσετε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον/την καλό/ή σας.
Μετά το φαγητό μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από το bar "Ritmos del mundo"στον 1ο όροφο, το οποίο μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος ότι σύντομα ξανανοίγει!!! Love it.

Πολλά φιλιά και καλό Σ/Κ.kiss

PS: Ελπίζω να με συγχωρείτε για τη συχνότητα των αναρτήσεων. Δυστυχώς όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, το blog μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ξεχνάω. Ό,τι χρειάζεστε, μπορείτε να μου στέλνετε e-mail.  

Category:

5 σχόλια:

Ioanna G είπε...

Καλή χρονιά γλυκιά μου! Μου αρέσει το μεξικάνικο αλλά δεν αντέχω τα πολύ καυτερά :) Ξέρεις άλλα μεξικάνικα εστιατόρια, καλά αλλά λίγο πιο οικονικά;

Claire D. T είπε...

Σου έδωσα βραβείο.. Ρίξε μια ματιά στο ποστ μου γλυκιά μου :)
http://notebookofclaire.blogspot.com/2012/01/versatile-blogger-award.html

mariza είπε...

@Natalie
Θα σου στείλω αναλυτικό e-mail! Φιλάκια.

@Claire
Thanks dear!!! Love it!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να το επισκεφτω!!

Του Αγιου Βαλεντινου θα ηταν σιγουρα μια καλη ιδεα αλλιως οποτε κατσει.
Ευχαριστουμε!!

Να πω οτι παρολο που η φωτο δεν ειναι υψηλης ευκρινειας κ παλι φαινεται το ποσο ομορφη εισαι,πρεπει να σε βλεπουμε συχνοτερα!!

Πολλα φιλια!!

mariza είπε...

@Artemi
1) Ναι φύλαξέ το επιλογή για του Αγίου Βαλεντίνου, που παρότι πολλοί την κοροιδεύουν, προσωπικά επιμένω ότι είναι μια πολύ χαριτωμένη μέρα, οπότε ας την απολαύσουμε!!

2) Δεν μπορώ να εμφανίσω το smiley "blushing". Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι πολύ καλή.
Φιλάκια.

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.