Supporting nice people - youdeco.gr

Φαντάζομαι θα αναρωτιέστε τι τίτλος είναι αυτός και τι σχέση έχει με το blog μου?

Πρόκειται για το youdeco.gr, ένα νέο site - online shop για διακόσμηση τοίχου και εσωτερικών χώρων γενικότερα. Τα παιδιά που ξεκίνησαν την προσπάθεια είναι φίλοι και η ιδέα μου αρέσει πολύ, γιατί οι εικόνες και οι φωτογραφίες με ταξιδεύουν και μου φέρνουν στο νου γλυκιές αναμνήσεις.
Μια ποικιλία από υπέροχα θέματα μπορείτε να ανακαλύψετε καθώς περιηγείστε στο site. Εκπληκτικές ρετρό εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές, πολύχρωμοι πίνακες με ονειρικά τοπία και δυνατότητα επιλογής δικών σας θεμάτων. Η αγαπημένη φωτογραφία με τον/την καλό/ή σας ή το ηλιοβασίλεμα από τις καλοκαιρινές σας διακοπές που βλέπετε και ξαναβλέπετε στον υπολογιστή για να χαλαρώσετε όταν έχετε άγχος γίνεται ιδανική διακόσμηση για το δωμάτιό σας... αφού μπορείτε να διαλέξετε να χρησιμοποιήσετε και δικά σας θέματα. Τα προεπιλεγμένα διαθέσιμα υλικά είναι ευρωπαϊκής προέλευσης καμβάς, αφίσα, ταπετσαρία, με διάφορες υφές και πολύ καλή ποιότητα. Οι τιμές είναι πολύ καλές και συχνά μάλιστα θα βρείτε και εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις.

Οτιδήποτε φαντάζεστε σε διαστάσεις ή και σε υλικό, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ως προεπιλογή, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή στείλτε e-mail και τα παιδιά ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουν. Γενικά, η λογική του online shop είναι αυτή της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης για κάθε παραγγελία και όχι του "σούπερ μάρκετ".

Feel free to like their  facebook page!
http://www.facebook.com/#!/pages/YouDecogr/155697627862551?sk=wall

Πώς σας φαίνεται? Σας αρέσει κάτι περισσότερο... γιατί σύντομα το youdeco μας ετοιμάζει μια έκπληξη!

Φιλάκια πολλά (...και χουχουλιάρικα - λόγω κρύου!!!) kiss

Category:

4 σχόλια:

Nemesis είπε...

Οντως η φωτογραφίες είναι καταπληκτικές!

Καλή επιτυχία στα παιδιά!

Claire D. T είπε...

Πολύ ωραία πράγματα έχει :)

mariza είπε...

Τα παιδιά σας ευχαριστούν ιδιαίτερα για τα σχόλιά σας. Το εκτιμούν ιδιαίτερα!

Phaethon είπε...

Εκ μέρους όλων στο YouDeco, σας ευχαριστούμε πολύ! Ε, και για τις φίλες της Μαρίζας κάνουμε και ειδικές διευκολύνσεις ;-)

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.