Spingtime! Λίμνη Μπελέτσι - ο άγνωστος "παράδεισος" δίπλα σας!

Μπορείτε να το αποκαλέσετε blogging detox, internet detox, έλλειψη χρόνου, πάντως είμαι εδώ πάλι με νέο post για έναν κρυμμένο παράδεισο του λεκανοπεδίου Αττικής. Οι περισσότεροι είμαι σίγουρη ότι θεωρούν τουλάχιστον απίθανο να βρουν κοντά τους μια λιμνούλα γεμάτη με πάπιες και ζώα του δάσους, σε σκηνικό που θυμίζει αμερικανική ταινία. Κι όμως η λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία (πάνω από τις Αφίδνες περίπου) είναι έτσι.


Η περιοχή είναι πανέμορφη. Πράσινο τοπίο: πεύκα και νερά. Παπάκια που κολυμπούν κατά ομάδες, εντυπωσιακοί κύκνοι και γλυκύτατα ελαφάκια συμπληρώνουν τη μαγεία. Υπάρχουν μονοπάτια για περίπατο, ποδήλατο και ξέφωτα για πικ νικ. Αν μάλιστα προλάβετε μπορεί να κάτσετε και σε κάποιο από τα παγκάκια γύρω από τα νερά. 

Τα ελάφια προστατεύονται σε περιφραγμένο οικόπεδο και είναι πολύ φιλικά με τους επισκέπτες.
Παρακαλείστε βέβαια θερμά καταρχήν να μαζέψετε τα σκουπίδια και να τα πετάξετε στους κάδους καθώς επίσης και να μη ρίξετε όλη τη φρατζόλα στις πάπιες! 

Ό,τι κι αν κάνετε ελπίζω να περνάτε όμορφα κι αν επισκεφτείτε τη λιμνούλα με τους αγαπημένους περιμένω νέα. kiss

Category:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειχα ιδεα.. Αλλα θα πρεπει να την επισκεφτω συντομα!
Σ'ευχαριστουμε για την ιδεα!! :)
xxx

mariza είπε...

@Artemi
Ούτε εγώ την ήξερα μέχρι πριν ένα μήνα. Δυστυχώς η μπαταρία της μηχανής μου με πρόδωσε και η μόνη φωτό είναι αυτή, που μοιάζει λίγο σκοτεινή. Είναι πολύ όμορφα όμως.
Φιλάκια πολλά :)

Virginia είπε...

Και έλεγα εκτός απο πάρνηθα που υπάρχει ένα ωραίο μέρος για πικ-νικ! Μάλλον θα πάω αυτό το σκ...

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.