These... shoes... are made for walking... on the greek islands!


Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη τον τελευταίο καιρό, γιατί τελείωσα με κάποιες υποχρεώσεις - στόχους που είχα βάλει και που με κρατούσαν πίσω από άλλα πράγματα που ήθελα να ξεκινήσω. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις νέα σχέδια οργανώνοντας παράλληλα τις καλοκαιρινές διακοπές!

Μπαίνοντας ο Ιούλιος οι περισσότεροι ξεκινάνε εξορμήσεις σε νησάκια και άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς. Οι περισσότερες επίσης κοπέλες είμαι βέβαιη πως γνωρίζετε πολύ καλά τι θα πει περπατημα σε καλντερίμια. Για όσες όμως δεν είναι σίγουρες τι παπούτσια πρέπει να κουβαλήσουν στις διακοπές ή για όσες απλά ενδιαφέρονται να δουν τις δικές μου προτιμήσεις αυτές είναι οι επιλογές μου:

Πλατφόρμες Lollipop 2010 (60€ on sales 40% off)
Geox sandals 2012 (40€ on sales 50% off)
Γενικά προσπαθώ να μην κουβαλάω πολλά πράγματα όταν ταξιδεύω (κάποιες φορές οι προσπάθειες ναυαγούν - lol). Από παπούτσια λοιπόν, διαλέγω μία σαγιονάρα και μία πλατφόρμα που να ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα, ώστε να έχω μαζί μου ένα ζευγάρι ίσια και ένα ακόμη ψηλά για κάθε περίσταση. 

Δηλώνω επίσης, ότι προτιμώ να αγοράζω ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά αυτά να είναι καλά και πολύ άνετα στο περπάτημα, οπότε να δικαιολογούν την αυξημένη τιμή τους. Τα Geox που πήρα προολίγων ημερών τα έχω λατρέψει και εξαίρω την ποιότητά τους (εξαίρω! Ακούγεται τόσο αστείο στην περίπτωση αυτή) συνεχώς. Όπως βλέπετε από τις φωτό δεν είναι τελείως ίσια, έχουν κάποιους πάτους από κάτω ειδικούς για περπάτημα, ενώ το πάνω μέρος είναι μελετημένο έτσι ώστε να βοηθάει το πέλμα να αναπνέει και να μην το υπερφορτίζει με κραδασμούς. Έχω κι άλλα παπούτσια της ίδιας εταιρείας (κλειστά για το χειμώνα) κι έχω καταλήξει πως η Geox είναι η καλύτερη στον τομέα της άνεσης. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Όσο για τα πολυαγαπημένα μου Lollipop είναι και τρισχαριτωμένα και ελαφριά για να μην κουράζομαι (τις προάλλες μπήκα σε κάποιο κατάστημα Lollipop και τα είδα στις προσφορές παλαιότερων συλλογών με 40€).

That's all για σήμερα. Επιστρέφω στις δουλίτσες μου κι εύχομαι όσοι ξεκινούν ήδη διακοπές να ρίξουν καμιά βουτιά και για τους υπόλοιπους. 

5 σχόλια:

Κερασία είπε...

Οπως καταλαβες εχω καιρο να διαβάσω blogs αλλα η αναρτηση σου με κέρδισε!! Εχω φαει τελευταια ενα κολλημα με τα παπουτσια...προσπαθω να βρω ωραιο ζευγαρι που να με βολευει και στο τελος δεν ξέρω πως αλλα καταφέρνω να ψωνιζω τελικά μπουρδες!! χιχιχι Και στα δυο ζευγαρια που εδειξες εινια σουπερ, μεγεια σου! Αλήθεια δεν μας ειπες..το χρωμα στα νύχια ποιο εινια??? Φοβερο!!!

mariza είπε...

@Κερασία
Χαίρομαι που σου άρεσε το αρθράκι. Πάντως προσωπικά τη Geox την ψηφίζω "δαγκωτό". Άνετα, όμορφα, οκ λίγο ακριβά, αλλά τα αξίζουν πιστεύω. Αν έχεις κοντά σου πήγαινε να δοκιμάσεις πώς κάθονται στο πόδι σου. Όσο για το πεντικιούρ: Bordeau 65. Αυτή τη μάρκα την ανακάλυψα από ένα βιντεάκι της Άρτεμης. 2.95€ στα Hondos. Πολύ καλά για την τιμή τους. Μου αρέσουν πολύ, αν και έχουν ένα μειονέκτημα: δυσκολεύομαι για κάποιο λόγο λίγο να τα ξεβάψω. Τρίβω πολύ ώρα με το ασετόν ωσότου βγει. Φιλάκια!!!

Unknown είπε...

polu wraio to post sou!
dineis endiaferouses protaseis!
check kai to diko mou blog an thes
http://xouxounitsa.blogspot.com
xoxo

Claire D. T είπε...

υπέροχες οι πλατφόρμες!! :)

mariza είπε...

@Claire
Merci cherie!

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.