Το Σαλέ των Χρωμάτων

Το Σαλέ των Χρωμάτων στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα καταλύματα που έχω μείνει. Ξύλινο, χρωματιστό σπιτάκι, κυριολεκτικά σαν κουκλόσπιτο. Υπέροχο. Στο χώρο υποδοχής, οι ιδιοκτήτες Γιώργος και Κωνσταντίνα με το γιό τους Νάστο θα σας καλωσορίσουν σε όποιο από τα 7 δωμάτια - χρώματα έχετε διαλέξει. Εμείς πήραμε το κόκκινο.


Το Κόκκινο Δωμάτιο. Είναι πανέμορφο. Τα προϊόντα του mini bar, αναψυκτικά, νερό και αποξηραμένα φρούτα, προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες. Τα amenities περιλαμβάνουν παντόφλες σε 2 παρακαλώ μεγέθη - αντρικό και γυναικείο - σαμπουάν, αφρόλουτρα κτλ. μέχρι και ωτοασπίδες!! Μπάνιο πεντακάθαρο, μεγάλη ντουζιέρα, σεσουάρ, πετσέτες και πληθώρα χαρτιών υγείας για να μην ψάχνετε νυχτιάτικα αν ξεμείνετε.

Το καλύτερο όμως όλων είναι ένα: Το Κρεβάτι.  "Παιδιά, έχουμε δύο μαξιλάρια, διαλέγετε ανάλογα τα γούστα σας, το ένα είναι πιο μαλακό, το άλλο πιο σκληρό, άνετο στρώμα και ζεστό πάπλωμα. Ελπίζω να περάσετε καλά". Και έτσι έγινε. Το λιώσιμο του Σαββατοκύριακου που περάσαμε εδώ δεν περιγράφετε. Εγώ χωμένη στα παπλώματα με το κεφάλι μου ίσα που να ξεπροβάλει από το μαξιλάρι. Friends στο dvd, μυρωδιά χωριού, ζεστασιά στο δωμάτιο κι εμείς γελώντας να μη λέμε να σηκωθούμε από το πουπουλένιο μας στρωματάκι. Ναι ήμασταν τρισάθλιοι. Ναι τεμπελιάσαμε μέχρι τελικής πτώσεως. Ήμασταν παντελώς αντιπαραγωγικοί για την υπόλοιπη κοινωνία και νιώθουμε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Και στα δικά σας λοιπόν! 
Κλείνοντας το αφιέρωμά μου στο "ζαχαρωτό" αυτό σπιτάκι οφείλω να αναφέρω το απίστευτο πρωινό της Κωνσταντίνας. Τάρτες, χαλβάδες, σπιτικά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, ζαμπόν, τυριά, ομελέτες, ζυμωτό ψωμί και σίγουρα ξεχνάω κι άλλα. Κι επειδή έφαγα και βραδινό από τα χεράκια της, πρέπει να ομολογήσω ότι η οικοδέσποινα είναι... master chef! Ευχαριστούμε πολύ.

Category:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.