Σαββατοκύριακο στην Κηφισιά

Oh yes, σωστά ακούσατε. Σαββατοκύριακο στην Κηφισιά. Μπορούμε να περνάμε υπέροχα και στην Αθήνα. Ξεκινάω λοιπόν...


Παρασκευή
TGIF!!!
Thank God It' s Friday και εννοείται ότι μετά από μια κουραστική εβδομάδα θα πάω στα λατρεμένα μου Friday's στο Κεφαλάρι. "Ένα dirty martini παρακαλώ. Με gin και αν γίνεται βάλτε μου και καμιά extra ελίτσα.."
 Η εξυπηρέτηση είναι πάντα πολύ καλή σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Με την κάρτα μέλους (ζητήστε τη στην είσοδο ή σε κάποιον υπάλληλο) κερδίζετε πόντους και γλυκάκια - δυστυχώς το oreo της αμαρτίας εξαιρείται της προσφοράς, αλλά δεν πειράζει, λέω να δοκιμάσω τη mocha mud pie προσεχώς. Το γλυκάκι κέρδισα χάρη στον barman Αλέξανδρο από τα Friday's Κολωνακίου. Προολίγων ημερών, εκτός των loaded potato skins που μας κέρασε, μας χάρισε και μια ξεχασμένη απόδειξη με το συγκεκριμένο δώρο. Αν τον πετύχετε εκεί... be happy!

Σάββατο πρωί
Βόλτα στα μαγαζιά και καφεδάκι στην "Μέντα" μου. Εδώ έρχομαι από το 2001 σταθερά.
Ανακαινισμένο νεοκλασικό με lounge και jazz μουσική, αγαπημένο στέκι για ζευγαράκια, κουβεντούλα με τις κολλητές, μεγάλες παρέες. Με όποιον και να έρθετε θα περάσετε καταπληκτικά. Σημειώνω ότι μέσα δεν καπνίζουνε. Όσοι δεν αντέχουν να ξέρουν ότι στο πλουμιστό μπαλκονάκι υπάρχουν σόμπες. Καφεδάκι, ροφήματα, finger food, sandwiches, ποτό (αν έρθετε βράδυ τελικά) και... και... τέλεια γλυκίσματα. Αν πετύχετε μάλιστα την τούρτα σοκολάτα - μπανάνα δοκιμάστε τη!!

Σάββατο βράδυ
The "Divine" way of life... http://www.divine.gr/
Παλιά το Divine βρισκόταν επί της Κηφισίας κοντά στα γνωστά σουβλάκια "Γουρουνάκια". Να σας πω την αλήθεια δε μου άρεσε... Μετακόμισε, πήγε στο Κεφαλάρι, άλλαξε όψη και από το... παρεξηγημένο για μένα, έγινε αγαπημένο. Θυμίζει λίγο Manhattan στη διακόσμηση, γενικά NY style. Μουσική καλή για να διασκεδάσετε, αν και σίγουρα μπορεί καλύτερα (next time). Παραγγέλνω κρασί moscato d' asti που μου αρέσει... αφρώδες, φρουτώδες και πανάλαφρο, τιμή 8 ευρώ. Σας προτείνω να πάτε σχετικά νωρίς, γιατί διαφορετικά θα βρεθείτε με το ποτό στο χέρι να πασχίζετε να αφήσετε κάπου (πού όμως??) μπουφάν, τσαντιά κτλ. Κατά τις 23.00-24.00 νομίζω είναι μια καλή ώρα. Καλά να περάσετε!

Αυτά για την εβδομάδα... Από αύριο Δεκέμβριος. Ετοιμαστείτε... σας ετοιμάζω βόλτα στο εξωτερικό για τα Χριστούγεννα. Ως τότε... πάμε Κηφισιά.

Category:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.