Nice'n'easy - Κολωνάκι

Nice'n'easy λοιπόν στο Κολωνάκι. Σα γαλλικό bistrot σε παριζιάνικο στενάκι, κουκλίστικο.
Βρίσκεται Σκουφά και Ομήρου 60, λίγο μετά την εκκλησία με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα. Οι τοίχοι είναι ντυμένοι με ασπρόμαυρες ταπετσαρίες από αφίσες ταινιών και εξώφυλλα δίσκων. Το σκηνικό είναι αρκετά κινηματογραφικό και φέρνει στο νου άλλες εποχές, πιο retro. Η διακόσμηση έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες: επενδύσεις από πλακάκια πέτρας, τα χρώματα, ο φωτισμός ακόμα και οι τουαλέτες! Barbie-ροζ τουαλέτες για τα κοριτσάκια, Spiderman-μπλε για τα αγοράκια.
Είναι τέλειο για coffee με τους/τις κολλητούς/κολλητές σας ή ποτό το βράδυ σε λίγο πιο lounge ρυθμούς. Μου αρέσει πολύ και για τσιμπητό φαγητό μετά από σαββατιάτικη βόλτα και χάζι στις βιτρίνες του κέντρου. Οι τιμές στο σύνολό τους κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια. Κρασί, ποτό και cocktails στα 7-9 ευρώ. Η εξυπηρέτηση πάντα είναι πολύ καλή και οι υπάλληλοι πολύ ευγενικοί και ευδιάθετοι. Η ατμόσφαιρα το βράδυ είναι κάπως έτσι:
Μέσα τονίζω δεν καπνίζουν. Οι μη καπνίζοντες μόλις ανακάλυψαν νέο στέκι. Για τους καπνίζοντες έχει διαμορφωθεί ειδικός κλειστός χώρος έξω με σόμπες, ώστε να μη μένει κανένας παραπονεμένος.

PS: Photos από το group του μαγαζιού στο facebook:

Category:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti omorfo meros!
Latreyw thn retro diakosmhsh.
An ksereis k alla paromoia tha perimenw protaseis se epomena post sou!

To blo sou to erwteythka me thn prwth matia eilikrina,xreiazomoun merikes idees..

Polla filia!

mariza είπε...

Δες από εδώ τη Μέντα. Δεν έχω εδώ φωτό της, αλλά αφού σου αρέσουν τα ρετρό θα τη λατρέψεις πιστεύω. http://timefortrips.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.