Travel make up supplies - vol.1 The Face

Let's see what goodies are we gonna find in here...
 Τα post "Travel make up supplies" είναι προφανώς αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες αναγνώστριες αυτού του blog! Μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα και αρκετές θα φύγουν διακοπές ή ψάχνουν για κάποιο πολυχρηστικό προϊόν (καθημερινή χρήση, δυνατότητα εύκολης μεταφοράς στην τσάντα και στα ταξίδια) να αγοράσουν δώρο για τον εαυτό τους, αποφάσισα να ξεκινήσω αυτή τη mini σειρά για να πάρετε κάποιες ιδέες.

Το πρώτο μέρος αφορά το πρόσωπο και η φωτό στη συνέχεια δεν περιλαμβάνει όσα πρέπει να έχετε μαζί σας, αλλά κάποιες εναλλακτικές λύσεις για να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε ανάλογα τα γούστα σας και φυσικά τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

1. Concealer.
Η ιδέα ότι στις διακοπές ξεκουραζόμαστε είναι λάθος. Η πραγματικότητα είναι ότι διασκεδάζουμε και περνάμε υπέροχα κάνοντας πολλά διαφορετικά πράγματα. Αυτό σημαίνει κούραση, μαύρους κύκλους και πιθανότατα κοκκινίλες, γι αυτό και το concealer είναι - για μένα τουλάχιστον - απαραίτητο και στη φωτό είναι το stick που βλέπετε στο κάτω μέρος.

2. Foundation
Λύση a): foundation - powder ή αλλιώς make up πούδρα που στη φωτό φαίνεται πάνω αριστερά (ναι εκτός του ότι τελείωνε ούτως ή άλλως έπεσε και κάτω κι έγινε θρύψαλλα). Φοβερό προϊόν που μπορείτε να βρείτε σε πάρα πολλές εταιρείες. Για το ταξίδι εννοείτε τη χρησιμοποιείτε με το συνοδευτικό σφουγγαράκι για να μην κουβαλάτε πινέλο και με ένα μόνο προϊόν τελειώνετε με το πρόσωπο. Magic!

Λύση b): foundation + powder που στη φωτό είναι τα προϊόντα πάνω δεξιά. Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας υγρό foundation μπορείτε να πάρετε όση ποσότητα θέλετε σε ένα απλό βαζάκι ταξιδίου (εδώ θα δείτε πού μπορείτε να τα αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή: http://timefortrips.blogspot.com/2011/07/my-top-4-packing-tips.html), έτσι ώστε να μην κουβαλάτε όλο το μπουκάλι. Μπορείτε να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας - αφού πλυθείτε καλά πρώτα - ώστε να μην χρειαστείτε πινέλο. Αν πάλι χρειάζεστε απαραίτητα πινέλο τότε υπάρχουν καλές επιλογές σε συσκευασίες εύκολες στη μεταφορά όπως αυτό: http://www.sigmabeauty.com/product_p/hgrkpu.htm (σύντομα το περιμένω σπίτι μου! yeah!). Για την πούδρα το σφουγγαράκι της συσκευασίας είναι ιδανικό, αλλά και πάλι αν δε σας κάνει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε και για το foundation.

Λύση c): δεν υπάρχει στη φωτό μιας και ακόμα δε βρίσκεται στην κατοχή μου, αλλά μπορείτε να πάρετε μια εικόνα περί τίνος πρόκειται από τα παρακάτω υπέροχα blogs: argyrousanatalieartemi (κατά σειρά ημερομηνίας ανάρτησης). BB cream λοιπόν. Απλώνετε με τα χέρια όπως η ενυδατική σας, έχει spf 15, οπότε το χειμώνα τουλάχιστον για τις περισσότερες αρκεί και δε χρειάζεται να πάρετε και αντηλιακή. (Προσοχή βέβαια ξεβάφεστε κανονικά το βράδυ. Είναι μεν ενυδατική κρέμα, αλλά έχει χρώμα).

See u soon! kiss

Category:

8 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Εγώ μόνο το ντεμακιγιάζ και την ενυδατική έχω σε μικρά μπουκαλάκια!! Τα υπόλοιπα με την κανονική τους συσκευασία.. Γι'αυτό και καταλήγω να παίρνω μαζί μου ένα ολόκληρο νεσεσέρ.. χαχαχ!

Εvi είπε...

Και για ρουζ; Bronzers?
Προσωπικά, πάντα παίρνω μαζί μου κάτι παραπάνω για να έχω επιλογές, άσχετα που μετά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου... Τώρα που το σκέφτομαι, είναι κακιά συνήθεια! χεχε

mariza είπε...

@Claire
Claire τα πλαστικά βαζάκια και μπουκαλάκια του jumbo (2€!!)θα σε βοηθήσουν πολύ!
Φιλάκια πολλά
ΥΓ: Το τελευταίο σου Post μου έφερε σήμερα πολύ χριστουγεννιάτικη διάθεση. Τέλειο!!

mariza είπε...

@evi
Στο επόμενο post vol2 - The cheeks...
Φιλάκια!

Κερασία είπε...

Pswnises k sy tin black friday apo Sigma e??? xexexe

mariza είπε...

@Κερασία
Άσε black friday δεν πρόλαβα. Γυρίζοντας από γραφείο μπαίνω να αγοράσω και είχε πέσει το site! Μετά έπρεπε να φύγω κατευθείαν για Λουτράκι οπότε τζίφος. Δεν άντεξα όμως και 2 μέρες μετά το αγόρασα. Το είχε στα sales + κουπόνι 10% off οπότε βολεύτηκα. Άντε το περιμένω τώρα πώς και πώς να χαρώ!! Μικρό δωράκι για τα Χριστούγεννα.

Ioanna G είπε...

Αυτά τα μεικ απ-πούδρα φαίνονται πολύ βολικά αλλά μου βγαίνουν λίγο σα λάσπη όσα έχω δοκιμάσει. Τη bb cream την πήγα σ/κ στο Ναύπλιο και δεν είχα κανένα παράπονο! :D

mariza είπε...

@Natalie Στη φωτό είναι το all in one base του body shop. Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 χρόνια φανατικά (όχι το ίδιο κουτάκι - lol). Βάζω ενυδατική, στεγνώνει και μετά απλώνω κάπως ταμποναριστά με το σφουγγαράκι. Για μεγαλύτερη κάλυψη το βρέχω ελαφρά. Είναι σαν μια καλά καλυπτική πούδρα με "βελούδινο" αποτέλεσμα. Μου αρέσει πολύ εμένα, αλλά ενδεχομένως εξαρτάται και από το δέρμα.

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.